Du er landet på Foldehegn.dk, det helt rigtige sted at finde byggepladshegn. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle byggepladshegn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Materielhuset Galvaniseret dør til byggepladshegn

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Stigefabrikken.dk.

Her kan “Materielhuset Galvaniseret dør til byggepladshegn” fås til 1500,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Galvaniseret dør til byggepladshegn.
Nem og sikker løsning for afspærring og åbning af byggepladser, med hjul og låseanordning Bemærk: Hængelås skal købes separat Bredde: 100 Højde: 200…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

2: Materielhuset Byggepladshegn Roundtop 350 x 200 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Stigefabrikken.dk, hvor du kan købe Materielhuset Byggepladshegn Roundtop 350 x 200 cm til kun 1000,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Galvaniseret byggepladshegn – RT Standard model  Kraftig maskestørrelse på 100 x 262 mm i Ø2,2 og 3,2 Denne model med buet ramme giver et kraftigere standard uden at det går ud over prisen.
Længde: 350 cm  Højde: 200 cm  Vægt: 14 kg  Lodrette rør: 38,…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

3: Materielhuset Port til byggepladshegn 4,2m

Næste anbefaling er “Materielhuset Port til byggepladshegn 4,2m”.

Dagens bedste tilbud på “Materielhuset Port til byggepladshegn 4,2m” har vi fundet hos Stigefabrikken.dk hvor prisen lige nu er 4620,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dobbeltport til byggepladshegn.
Nem og sikker løsning for afspærring og åbning byggepladser, med hjul og låseanordning Bemærk: Hængelås skal købes separat…

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

4: Materielhuset fod til byggepladshegn BETON

Sidste produkt på vores liste er Materielhuset fod til byggepladshegn BETON som vi har fundet til 150,- hos Stigefabrikken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbehør til byggepladshegn.
Betonfod til byggepladshegn.
Mål 21×68 cm. Vægt 32 kg….

Se hos Stigefabrikken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste byggepladshegn i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse byggepladshegn:

Dyreste Byggepladshegn på listen er Materielhuset gennemgangsport til byggepladshegn fra Stigefabrikken.dk med en pris på 11245.00. Billigste udvalgte Byggepladshegn er Materielhuset Pløk til støtteben byggepladshegn som du kan købe for 48.75 hos Toolster.dk. Forskellen på de to priser er 11196.25 kr.
Ovenstående Byggepladshegn data og priser er hentet fra 6 butikker (Stigefabrikken.dk, Davidsenshop.dk, Toolster.dk, Homeshop.dk, vvs.dk, Elvvs.dk). Alle Byggepladshegn tilbud er opdateret i dag 29-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.